Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Craiova

Racire de exterior Craiova    Iarna, cu temperaturile cele mai scazute, cu zilele cele mai scurte si noptile cele mai lungi, ne ofera involuntar placerea de a ne bucura din plin, doar de caldura din sanul familiei. Tocmai de aceea, in aceste lunii, abia asteptam sosirea anotimpului nostru preferat si anume vara.

   Anotimpul in care caldura sufocanta si inabusitoare, devine deseori o foarte mare problema pentru locuitorii orasului Craiova, ceea ce duce la nevoia oamenilor de a se refugia intr-un loc racoros.

   Unde ne putem racorii mai bine, daca nu la o terasa in centrul orasului, savurand un suc rece sau o inghetata?

   Dar ce ne facem totusi, daca acestea, nu ne vor inviora si nu ne vor tine de rece?

   Aici, intervenim noi, cu sistemul de racire exterior, singurul sistem care va ofera atat confortul climatic dorit, cat si o ambianta placuta.

   Aceste sisteme de racire exterioare, functioneaza pe principiul evaporarii apei, sub forma unor picaturi minuscule, de doar 10 microni, cu ajutorul unor duze foarte fine, in contact cu aerul cald din atmosfera, astfel, creand o scadere a temperaturi ambientale, cu 10-15 gCelsius.

Racire de exterior Craiova

   Apa are nevoie de energie pentru a se evapora, 600 calorii/1g apa, energia folosita , este degajata in atmosfera, ca urmare aerul este racorit.

   Pentru evitarea picurarii apei la duza, pompa este dotata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duza este dotata cu un sistem antipicurare, care face ca duza sa se inchida atunci cand presiunea apei scade.

   Sistemul de racire exterior are un consum de 2-5L/ora, in functie de dimensiunea pompei si in functie de numarul duzelor, se poate folosi intre 10-300 duze.

   Mai sunt folosite si pentru controlul umiditatii si eliminarea mirosurilor neplacute din atmosfera si pot fii aplicate atat pentru confortul propriu si anume, curte exterioara, terasa, sau piscina, cat si pentru prosperitatea afacerii dumneavoastra si anume, la terase mari, hoteluri, parcuri, sere, ferme, etc.

   Perfekt Instal, este firma specializata in astfel de proiecte, este firma care va ofera seriozitate si profesionalism si dispunem de o multitudine de variante, de la linii de difuzare, plafoniere si totem-uri, pana la sisteme pompe si ventilatoare mobile.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aer-conditionat-craiova.ro/raciree.php on line 191

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aer-conditionat-craiova.ro/raciree.php on line 191