Aparate Aer Conditionat

INSTALARE SI MONTAJ APARATE DE

AER CONDITIONAT CRAIOVA

montaj aer conditionat craiova    Daca doriti un aparat de aer conditionat profesional, montat de echipe pregatite in domeniu... contactati-ne!

   Societatea noastra a luat fiinta din dorinta de a va oferi aparate de cea mai buna calitate in ramura aerului conditionat, de a va ajuta in achizitionarea echipamentului de climatizare potrivit nevoilor dumneavoastra, dar mai ales din dorinta de a va pune la dispozitie servicii profesionale in ceea ce priveste instalarea aparatelor de aer conditionat (de tip rezidential si industrial).

   Asadar cand achizitionati un aparat de aer conditionat, asigurati-va ca firma respectiva sau furnizorul respectiv ofera promptitudine si calitate la partea de montaj/instalare aer conditionat, intrucat un montaj nerealizat conform standardelor de calitate in domeniu poate fi cauza a mai mult de 60% din problemele manifestate in functionarea unui aparat de aer conditionat.

   Pentru a va convinge ca echipele noastre de frigotehnisti efectueaza lucrari de calitate va vom prezenta modalitatea de operare a instalarii unui aparat de aer conditionat/climatizare si sculele folosite:

   * alegerea pozitiei optime pentru montarea aparatului de aer conditionat; trebuie avuta in vedere aici atat latura tehnica cat si cea estetica.

   * gaurirea peretelui cu ajutorul bormasinilor si a burghielor aferente; la realizarea acesteia se foloseste aspiratorul industrial cu rol in absorbtia prafului degajat.

   * punerea pe pozitii a unitatii interioare.

   * montarea consolelor si a unitatii exterioare.

   * realizarea legaturilor electrice si frigorifice.

   * vidarea instalatiei; pompa de vid folosita de catre echipele noastre are rolul de a elimina aerul existent pe traseul frigorific si in unitatea interioara, care in caz contrar s-ar amesteca cu agentul frigorific si ar determina un randament scazut acelui aparat, ducand totodata si la uzura prematura a echipamentului.

   * realizarea probelor de functionare la finalizarea instalarii aparatului de aer conditionat.

   Achizitionand aparatul de aer conditionat si climatizare din portofoliul nostru de produse va puteti bucura de un montaj specializat gratuit (in limita a 3 m de traseu frigorific) in 2 zile de la plasarea comenzii. In plus, garantia montajelor realizate este de 24 luni.

   Daca insa ati achizitionat echipamentul de climatizare de la alti furnizori si nu doriti sa asteptati ca vara sa va bata la usa iar dumneavoastra sa aveti aparatul nemontat sau sa nu functioneze, contactati-ne cu incredere la numarul de telefon: 0760.654.793 sau pe adresa de e-mail: climatizare@perfectinstal.ro, intrucat societatea noastra presteaza servicii de montaj si pentru aparatele de aer conditionat care nu sunt cumparate din cadrul ofertei noastre.

 

 

Aer conditionat Craiova